Filarkiv

Her placeres filer af enhver art (rp-skemaer, krøniker, regler, eventyr, område/sted-beskrivelser). Skulle du være indehaver af materiale af denne type, som andre kunne få glæde/inspiration af så skriv til: Etin.

For at hente filer hjem skal du højre-klikke på linket og vælge "Gem destination som..". Hvis du venstre-klikker på filen, bliver den åbnet i dette vindue.

Beskrivelse af filernes indhold: Filer:
Her finder du ark til din rolleperson, der er lavet klar til de seneste regleændringer. Alle filerne er skrevet i Word. Læs først "forklaringen" og find ud af hvilket (eller hvilke) ark du skal bruge til din karakter. Layouten er strammet op og alle nye regeludregninger forklaret (december 2001).
Lavet af Simon Serbian
Her er et lille DOS-program der kan bruges til at fremstille rollepersoner med.
Lavet af Erik Heneryd
Mørkemageren Avatars Dagbog. Dette fantastiske dokument er en dagbog på over 100 sider, der beskriver Magikeren Avatars liv igennem næsten to år, fra hans ankomst til Devorien d. 4. Marts 618 e.O. til hans død d. 9 Januar 620 e.O. I denne periode kommer han vidt omkring på Ereb og møder flere af Erebs største helte. Dokumentet er i ganske uredigeret form (uden nævneværdig stavekontrol etc.). Det findes i både PDF- og DOC-format (Word 97/2000). Ud over dagbogen findes også en baggrundsbeskrivelse af de hændelser der førte til Avatars ankomst til Altors dimension.
Skrevet af Peter Bjeldbak
Skurkebolig. Her findes en oversigtstegning samt etageplaner for en lille skurkeborg beliggende højt oppe i bjergene. Bygningen bruges i en af mine kampagner som bolig for hovedskurken og er indrettet forholdsvis luksuriøst. En kort beskrivelse af rummene findes i "skurkeborg".
Lavet af Søren Niedziella
Flere heltefærdigheder. Her er en lang liste med forslag og inspiration til heltefærdigheder, samlet fra diverse regelbøger og nettet. En del går igen fra listen her på siden, men meget er nyt.
Samlet af Andreas K. Christensen
Heltefærdigheder vol. 2. Her er endnu mere inspiration til heltefærdigheder. Dokumentet er i Excel-format.
Lavet af Brian Abildgaard et al.
Baggrundsinformation om den afdøde mager Kanzaril Coral. Her findes nogle dokumenter der fortæller om denne magtfulde magers opvækst og magiske genstande. Kendte du Kanzaril, kan du sikkert finde svar på et og andet om hans evner og væsen i disse dokumenter. Hvis ikke, så nyd bare endnu en af PBs fabelagtige baggrundshistorier! Vedlagt er også hans komplette personark.
Alle dokumenterne er i Word.
Forfattet af Peter Bjeldbak
Hvordan man laver et len. Her finder du information om hvordan du konstruerer et len samt de indkomster og udgifter der er forbundet dermed (incl. prisen for at have soldater, tjenere m.m. i sin tjeneste). Dette dokument er en kraftigt videreudbygget oversættelse fra det svenske DoD - "Gigant". Dokumentet er i Word-format.
Oversat og forædlet af Brian Abildgaard